Мога да ви гарантирам, че хората масово ще се обръщат след разминаване с тази кола. Това, че на някой хора им се струва, че имало черти от Хюндай, БМВ, Ауди и т.н. не означава, че тези марки правят лош дизайн и е грозно. При всички марки се срещат интересни идеи в дизайна и не трябва да ги отричаме, просто щото не са ги измислили от Алфа...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата Alfa Romeo Giulia - продължение
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеАбе, хора, каква предница ви притеснява?!?! Вие Мито вижали ли сте?!?! От марка, която продава погрознени фиатчета се връщаме в дълбокото! Не ви разбирам, честно...
Дано по-скоро е видим и тук в България!Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеСтрахотна е! Адски много ми харесва!!! След онези фиатски недоразумения Мито и Джулита това е вече истински автомобил!!! Нааааайс! Ще я чакаме на живо!
Най сетне правилната кола, с правилното предаване, правилния мотор, бактън от тия предняци с GM-ски шестаци вътре. Че и да видиш чудо ще има и Q4 опция
Comment
-
-
Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщениеТова, че на някой хора им се струва, че имало черти от Хюндай, БМВ, Ауди и т.н. не означава, че тези марки правят лош дизайн и е грозно.
Сега може все още да й се радвате, но след 2-3 години...?
В тойотата, която pla-y-men показа, този стил е изведен несравнимо по-последователно, отколкото в алфата.
На някои им се струва дребнаво заяждане това с надписа Джулия, но той е симптом на всички други дивотии по външността на тази кола - всеки с минимално познание и/или усет за типография определя този шрифт като откровено неграмотен (изобщо не говорим за субективна красота тук).
И "плюя", щото ме е неимоверно яд от набутването на страхотно звучаща техническа част в някакъв тевтонски бидон.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Ще се гонят продажби, затова прилича на тевтонски бидон. Много яко определение, BTW.
Ако я бяха направили с някакъв изчанчен дизайн, щяха да я купят 5 човека върли фенове, а това няма да е добре, ако искаме Alfa Romeo да изплува.
И аз бих предпочел да е уникална като дизайн, въпреки че и така ми харесва, но нямаше да е добре за продажбите, Маркионе не иска да рискува.
Поне аз така си ги обяснявам нещата.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеМного яко определение, BTW.
It maintains the company's trademark front grille, but the rest of the car is more Teutonic muscle sedan than Italian Autostrada cruiser
Comment
-
Кой каквото да казва,никога не е имало такава Алфа,за простите фенове като нас,особено QV-то,не че то ще ни е по джоба,дори и след 7-8 г. производство !!!!!! Иновациите в тази кола,са типични за Алфа от преди 30 г.,нещо което истинските фенове са забравили.Дизайна не е уникален,но според мен след 156/159 е трудно да изкараш нещо по-добро.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
По принцип е много лесно :
- не те кефи - сменяш марката или караш стария казан
- кефи те - купуваш
А и още нещо, което е важно : тези 510 кавала една камара гении и инженерчета са мислили какъв дизайн и каква аеродинамика и прочее ще ги удържат на пътя. Така, че формите и визията на този "тевтонски бидон" със сигурност са съобразени с динамичните му показатели.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Просто ако бяха по-сплескани и с права линия фаровете и стоповете,никой нямаше да намери забележки..........е и антената,която ми бърка да не казвам къде....но вече я преглътнах.....зяпам колата от 6:00 сутринта......хубава е,пък си е и наша156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Колата е БРУТААЛНА, няма да коментирам грозните ни колиособено 159 най-грозната от всички. Перформанс, някой колега беше дал 5.5/6, не знам какво повече може да се иска, карбон-керамични спирачки, Ферари разработка мотор, брутална визия, която мяза на други коли, които не са толкова красиви колкото нея... Силно се надявам поведението да е подобаващо, конкуренцията е сериозна и не на последно място качество на изработка на интериора да е като хората.. Успех с продажбите им пожелавам и дано скоро някой колега да се похвали!!
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеАбе, хора, каква предница ви притеснява?!?! Вие Мито вижали ли сте?!?! От марка, която продава погрознени фиатчета се връщаме в дълбокото! Не ви разбирам, честно...
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеТака, че формите и визията на този "тевтонски бидон" със сигурност са съобразени с динамичните му показатели.
Формата безусловно трябва да следва функцията, но разликата между добрия/функционалния и страхотния дизайн се прави от едни дребни нещица, за които си трябва специалист, усет и опит.
Примерно 155 и Темпра не се различават чак драматично по динамични и пътни характеристики, така че почти едни и същи технически изисквания се удовлетворяват от два различни дизайна. Но колко различни!
Comment
Comment